Ι. Καϊτεζίδης: «Δολοφονική η επίθεση στο φύλακα»

Καϊτεζίδης: «Δολοφονική η επίθεση στο φύλακα»
INTIME
«Δολοφονική» χαρακτήρισε μιλώντας στον Flash 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, την επίθεση που δέχθηκε ο φύλακας του δημαρχείου στο Πανόραμα το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον κ. Καϊτεζίδη, «ο 50χρονος φύλακας εντόπισε δύο άτομα περίπου στις 05:00 το πρωί να γράφουν συνθήματα στους τοίχους κατά της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη». Ο εργαζόμενος σύμφωνα με τον δήμαρχο «προσπάθησε να τους εμποδίσει και δέχτηκε δολοφονική επίθεση, καθώς τον έριξαν κάτω στο μάρμαρο του εξωτερικού χώρου, τον κλωτσούσαν στο κεφάλι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή».

Μάλιστα ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη τόνισε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν ποδοσφαιροποιείται» και πως: «σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο θα εκδώσουμε ψήφισμα για το θέμα της εισήγησης της ΕΕΑ». «Υπάρχουν κάμερες που έχουν καταγράψει το γεγονός», επισήμανε ο κ. Καϊτεζίδης, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλα όσα είπε ο κ. Καϊτεζίδης στον Flash 99,4: