Η Νοτοπούλου, ο Παπαγεωργόπουλος και η ηλικία του Ιμάμογλου

Με 74 θέματα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

«Κατηγορείστε για εξωθεσμική παρέμβαση στις μετακινήσεις υπάλληλων. Οι πρακτικές αυτές παραπέμπουν σε πρακτικές Παπαγεωργόπουλου» είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου στον Κωνσταντίνο Ζέρβα προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ταχιάου και πρώην αντιδημάρχου επί διοίκησης Παπαγεωργόπουλου Βασίλη Γάκη. Όπως ήταν φυσικό ο κ. Γάκης υπερασπίστηκε τη θητεία του και προέτρεψε την Κατερίνα Νοτοπούλου να μη λέει “ανακρίβειες”.

Στην επίσκεψή του στην Τουρκία και στη συνάντηση του με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μεταξύ άλλων, μάθαμε πως ο Ζέρβας και Ιμάμογλου είναι συνομήλικοι.

Το ζήτημα της ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη θα φέρει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στην επόμενη ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών της για θέματα που απασχολούν την πόλη.

«Τρεις φορές αναφέρθηκε η κ. Νοτοπούλου στη γείτονα χώρα ως Σκόπια” είπε ο Κ. Ζέρβας προκαλώντας την αντίδραση της Κ. Νοτοπούλου.

Κατά των απευθείας αναθέσεων σταθερά ο δημοτικός σύμβουλος Αντρέας Κουράκης.

Τα καλύτερα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τους αντιδημάρχους Κυριζίδη και Δημητριάδη. “Στο θέμα της σχολική στέγης τα αποτελέσματα είναι ορατά, γίνεται καλή δουλειά και από τον Κυριζίδη και τον Δημητριάδη” είπε χαρακτηριστικά.

M.B.