Είναι επιτακτική η επίλυση του ζητήματος του ρέματος “Σαπφούς”, λέει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Είναι επιτακτική η επίλυση του ζητήματος του ρέματος

Το ρέμα “Σαπφώ” στο Μαρούσι έχει δημιουργήσει κατά καιρούς πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα τη φορά που πλημμύρισε. Έτσι, το θέμα των εργασιών πέριξ του ρέματος έχει τεθεί στις προτεραιότητες για τον δήμο και ήδη έχουν γίνει σχετικές μελέτες. Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου Ηλία Ζορμπαλά και τον αντιπρόεδρο Βασίλειο Μπούρα, παρουσία του αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη. 
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή Δωδώνη, όπως η έναρξη των εργασιών για το ρέμα, το δίκτυο ομβρίων υδάτων, η καθαριότητα, ο ελλιπής ηλεκτροφωτισμός, η φύλαξη των κοινόχρηστων χώρων, η κατασκευή πεζοδρομίων και οι ασφαλτοστρώσεις.
Ο κ. Αμπατζόγλου άκουσε τις προτάσεις τους και μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Η επίλυση του φλέγοντος ζητήματος του ρέματος Σαπφούς είναι επιτακτική. Η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Αμαρουσίου δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Απαιτούμε την επίσπευση των εργασιών από την Περιφέρεια Αττικής. Επιπλέον με βάση το νέο τεχνικό πρόγραμμα, οι προτάσεις του Συλλόγου είναι ρεαλιστικές και μπορούν να υλοποιηθούν».

©Πηγή: amna.gr