Κ. Βελόπουλος: Έπρεπε τότε να μιλήσουν κάποιοι. Μετά από τόσα χρόνια ίσως είναι λίγο αργά

Κ. Βελόπουλος: Έπρεπε τότε να μιλήσουν κάποιοι. Μετά από τόσα χρόνια ίσως είναι λίγο αργά

«Έπρεπε τότε να μιλήσουν κάποιοι. Μετά από τόσα χρόνια ίσως να είναι λίγο αργά. Στην πενταετία παραγράφονται τα αδικήματα», είπε ξεκινώντας την δευτερολογία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του κ. Βαρουφάκη, να καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής, στικάκι, όπου όπως υποστήριξε, περιέχει τις επίμαχες ηχογραφήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup του 2015, ενώ διερωτήθηκε εάν είναι νόμιμη η πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Κυρ. Βελόπουλος: Κυνηγάτε τους ξένους επενδυτές με το ντουφέκι και επιβάλλετε υψηλή φορολόγηση στους Έλληνες

Η σημερινή συζήτηση δεν ήταν παρά μία σπέκουλα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης για να συντηρηθούν οι δυο πόλοι, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και να διαχειριστούν τα δικά τους προβλήματα. «Η ύπαρξη του ενός, είναι αυτονόητα η ύπαρξη του άλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στο θέμα του κατώτερου μισθού έκανε λόγο για «πλειστηριασμούς».

«Το θέμα δεν είναι πόσα θα δώσετε γιατί δεν θα τα δώσετε εσείς ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μπορείτε να δώσετε είναι δουλειά στους Έλληνες αλλά δίνετε ανεργία, ύφεση και ψευδή ανάπτυξη», είπε ο κ. Βελόπουλος.

«Όταν μιλάτε για μειώσεις μισθών», συνέχισε, «θα πρέπει να σκεφτείτε και τις μειώσεις μισθών των αξιωματούχων του κράτους και των στελεχών των ΔΕΚΟ», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Δεν υπάρχει ένα σοβαρό σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση. Σοβαρό σχέδιο θέλει σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρή αντιπολίτευση. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον Έλληνα», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

©Πηγή: amna.gr