Καϊτεζίδης: Το 2020 είναι ένα έτος ελπίδας, προκλήσεων και προσδοκιών για… 20 με τόνο

Καϊτεζίδης: Το 2020 είναι ένα έτος ελπίδας, προκλήσεων και προσδοκιών για ….20 με τόνο

Με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας ξεκίνησε ο καινούργιος χρόνος στο δημαρχείο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρουσία του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, των μελών του δημοτικού συμβουλίου, εκπροσώπων του κοινοβουλίου καθώς και τοπικών συλλόγων και φορέων.

«Οι 366 ημέρες της νέας χρονιάς που ξεκίνησε είναι και 366 διαφορετικές ευκαιρίες. Για τη διοίκηση του δήμου μας η αρχή του νέου έτους δεν είναι άγνωστος προορισμός. Είναι μια διαδρομή προσδιορισμένη γιατί έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα. Γιατί η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ και γιατί ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά. Το επιβεβαιώνει η ομόψυχη αποδοχή του έργου μας από τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είμαι βέβαιος ότι με την συνεργασία όλων μας μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο αξιοποιώντας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του χαρισματικού μας τόπου», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος διαβεβαιώνοντας πως η δημοτική αρχή θα εξακολουθήσει να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για όλα όσα αξίζει και δικαιούται η πόλη μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και δημότες από όλες τις περιοχές του δήμου. Όσο για την τυχερή της εκδήλωσης αυτή ήταν η δημοτική σύμβουλος από τον Χορτιάτη Βίβιαν Λιόλιου στην οποία έπεσε το φλουρί και στην οποία ο δήμαρχος πρόσφερε μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου και ένα γούρι. Την παράσταση πάντως έκλεψε η νεογέννητη κόρη της δημοτικής συμβούλου Σοφίας Σαουρίδου, η οποία παρέλαβε και το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας.

Καϊτεζίδης: Το 2020 είναι ένα έτος ελπίδας, προκλήσεων και προσδοκιών για ….20 με τόνο