Καταδίκη Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση Πουλή

Ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ κατά Πολάκη
Για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή καταδίκασε τον πρώην υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη το Εφετείο Αθηνών

Το Εφετείο Αθηνών επιδίκασε στον κ. Πουλή το ποσό των 3.000 ευρώ.

Την απόφαση σχολίασε ο πρώην υπουργός Υγείας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας:  «Χαιρετίζω την ταχύτητα με την οποία η κα. Δικαστής του Εφετείου διεκπεραίωσε τη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα σε 34 μόλις ημέρες από το κλείσιμο των ογκωδέσταστων φακέλων κάθε πλευράς (1.000 σελ. μόνο το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής!). Είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση, η Δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί ταχύτατα!».

Μάλιστα ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι «την ίδια θέληση και ταχύτητα να επιδείξει η Δικαιοσύνη και στις λοιπές εκκρεμείς υποθέσεις του Πουλή» και με ειρωνικό ύφος καλεί καλεί τον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ να πάει στη Βουλή για να πάρει τα 3.000 ευρώ.

«Ζήτα μια άδεια εισόδου στην Βουλη (που ΔΕΝ κατάφερες να εκλεγείς τον Ιούλη) και ελα μια μερα να σου δώσω τα 3.000 ευρω στο περιστύλιο με τις κάμερες.Ειδοποίησε με μόνο μερικές μερες νωρίτερα για να τα μαζέψω γιατι θέλω να σου τα μετρήσω σε κέρματα…. Φέρε σακούλες να τα βάλεις».

Από την πλευρά του ο κ. Πουλής αναφέρει πως «Πέρασαν περίπου 2 1/2 χρόνια για να καταφέρω να καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα ο Πολάκης για όσα αναπόδεικτα διέδιδε σκοπίμως είς βάρος μου με στόχο να με βλάψει ηθικά, επαγγελματικά και πολιτικά».

Πουλής: Δικαιώθηκα γιατί κατέρριψα τα ψέμματα Πολάκη

Σε αναρτησή του στο Facebook ο κ. Πουλής αναφέρει:

«Πλέον ο Πολάκης αναγκάζεται:

1) να με αποζημιώσει με το ποσό των 3.000€ για ηθική βλάβη

2) να κατεβάσει την επίμαχη και υβριστική ανάρτηση από το λογαριασμό του στο facebook

3) να αναρτήσει στο λογαριασμό του στο facebook όλη την καταδικαστική για αυτόν απόφαση επί ποινή 100€ την ημέρα σε περίπτωση μη συμμορφώσεώς του.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο ένας απλός πολίτης να δικαιώνεται βάζοντάς τα με έναν Υπουργό ο οποίος έχει χούι να στήνει υποθέσεις!

Εγώ δικαιώθηκα γιατί κατέρριψα τα ψέματά του, όσο εμμονικά και αν τα κατασκεύαζε.

Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν και με πίστεψαν και θα συνεχίσω με τις δυνάμεις μου να αναδεικνύω την Αλήθεια.

Υγ: βαριές σου έπεσαν οι φακές 3000€».