Κορωνοϊός: Κλειστό το σχολείο που πηγαίνει ο γιος της 38χρονης

Του Αντώνη Τσολναρά
Κλειστό παραμένει σήμερα το 105ο Δημοτικό Σχολείο Μαλακοπής μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς ο γιος της 38χρονης γυναίκας που εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού χθες, φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ο Νικόλαος Μπίντας, διευθυντής του Δημοτικού, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι αρχικά ότι ενημέρωσε όλους τους γονείς εχθές το βράδυ και το προσωπικό για να μην έρθουν σήμερα στο σχολείο, ενώ επισήμανε ότι «δεν υπάρχει καμία ανησυχία» και πως «έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και σήμερα θα προχωρήσουν προληπτικά σε απολύμανση των χωρών εντός του κτηρίου».

Παράλληλα ο κ. Μπίντας επισήμανε ότι αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Σπύρος Σαράφης, δήλωσε ότι υπάρχει συγκρατημένη ψυχραιμία.

Αρκετοί γονείς πάντως που πέρασαν μπροστά από το σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν και εκείνοι από τον διευθυντή, σκέπτονται για το αν θα στείλουν τα παιδιά τους αύριο στο σχολείο, ωστόσο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός της ημέρας από τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Κόπτση και τη διευθύντρια Α’ Εκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης: