Μαρτίνς: «Θα πάμε στην Αγγλία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Μαρτίνς: «Θα πάμε στην Αγγλία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρόκριση επί αγγλικού εδάφους, δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Άρσεναλ.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά μείναμε με την πικρή γεύση. Η Άρσεναλ άρχισε στη συνέχεια να κερδίζει μέτρα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Έχουμε ένα μειονέκτημα μπορεί να περιμέναμε κάτι περισσότερο σήμερα, όμως θα πάμε στην Αγγλία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Πολύ συχνά το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Και γι’ αυτό το λατρεύει όλος ο κόσμος. Πιστεύουμε στον εαυτό μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά και έτσι θα το παλέψουμε. Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί πολύ και θα είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε».

Σε ερώτηση για το αν ανησυχεί για την κούραση ενόψει ΠΑΟΚ, απάντησε: «Υπάρχουν πολλά σημαντικά ματς. Πράγματι είναι ένα αυτό. Θα προλάβουμε να ξεκουραστούμε. Ό,τι χρειάζεται για να είναι οι παίκτες έτοιμοι θα το έχουν. Δεν είναι καθοριστικό ματς είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Τελος, σε ερώτηση για το αν του πέρασε από το μυαλό να ξεκινήσει τον Φορτούνη στο παιχνίδι, σχολίασε: «Το σκέφτηκα. Δουλέψαμε όλα τα σενάρια. Δεν έχω μετανιώσει. Είναι κάποιες αποφάσεις που πρέπει να τις πάρεις».
 

©Πηγή: amna.gr