Με τραπεζικές κάρτες και επιταγές στο εξής οι συναλλαγές στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Με τραπεζικές κάρτες και επιταγές στο εξής οι συναλλαγές στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Με τραπεζικές επιταγές, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες θα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές άνω των 100 ευρώ στο Δήμο Ηρακλείου από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020. Πρόκειται για απόφαση του δήμου Ηρακλείου που εντάσσεται στο πλαίσιο της σχετικής νομοθεσίας και στην προσπάθεια του να μειώσει τις συναλλαγές με μετρητά προκειμένου να απλοποιηθούν οι χρηματικές δοσοληψίες.  

Στο μεταξύ όπως γνωστοποιεί ο δήμος Ηρακλείου, το Σάββατο 18.01.2020 στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Αίθριο της Λότζια θα πραγματοποιηθεί η 100η Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου. Σ’ αυτήν την κοινή  προσπάθεια, καλούνται όλοι από 09:30 – 13:30 να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του Δήμο Ηρακλείου, της  Αντιδημαρχίας  Πολιτισμού – Εθελοντισμού, του  Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» καθώς και στην πολύτιμη συνδρομή της  Σ.Ε.Α.Π. Ηρακλείου, ώστε να ενισχυθεί η μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου. 

Παράλληλα την ίδια μέρα από τον «Αιματοκρήτη» θα πραγματοποιούνται ενημερώσεις των πολιτών  και δειγματοληψίες σιέλου για δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων («μυελού των οστών»).
 

©Πηγή: amna.gr