Ο Χάρισον Φορντ ανησυχεί για την αντιπεριβαλλοντική ατζέντα του Τραμπ

Ο Χάρισον Φορντ ανησυχεί για την αντιπεριβαλλοντική ατζέντα του Τραμπ

Ο Χάρισον Φορντ στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, «The Call of the Wild» επέκρινε την αντιπεριβαλλοντική ατζέντα του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και μίλησε για τη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς Indiana Jones, τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν την άνοιξη.

«Είμαι οργισμένος!» είπε ο Χάρισον Φορντ αντιδρώντας στο σχέδιο ομοσπονδιακού προϋπολογισμού του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για το 2021, ο οποίος ζητά μαζικές περικοπές στα περιβαλλοντικά προγράμματα.

«Τον Νοέμβριο, πρέπει να εκλέξουμε κάποιον που αξίζει τον σεβασμό ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής» δήλωσε ο Φορντ στην πρεμιέρα στο Χόλιγουντ της νέας του ταινίας «The Call of the Wild» που έγινε την περασμένη εβδομάδα. «Οι σημερινοί ηγέτες στη χώρα μας είναι γελοίοι και δεν πιστεύουν στην επιστήμη. Έχουν αντικαταστήσει την επιστήμη είναι η ιδεολογία. Η ιδεολογία δεν επιλύει τα προβλήματα που έχουμε – η επιστήμη επιλύει το πρόβλημα και μας οδηγεί στις λύσεις. Η επιστήμη δοκιμασμένη γνώση και είναι ανησυχητικό που δεν το συνειδητοποιούν» υπογράμμισε ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παθιασμένος υποστηρικτής της προστασίας του περιβάλλοντος.

©Πηγή: amna.gr