Ο χορός των μελών της Τ.Ο. της ΝΔ Αμπελοκήπων-Μενεμένης (pics)

Ο χορός των μελών της Τ.Ο. της ΝΔ Αμπελοκήπων Μενεμένης (Pics)

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αμπελοκήπων – Μενεμένης – ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Στο χορό που διοργανώθηκε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής έδωσαν το παρόν  ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Κώστας Γκιουλέκας, ο πολιτευτής της ΝΔ, καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασιλική Νάκου, ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κ. Νίκος Καραγιαννακίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης Φάνης Παπάς.

Επίσης, στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο ιδιοκτήτης του G. A. Group Γιώργος Αντίνου, ο Γιώργος Καζαντζίδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης,  ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, η Νίνα Λουλούδη, ιδιοκτήτρια του politik.gr.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας
Ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης
Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου
Ο δικηγόρος, πολιτευτής της ΝΔ Νίκος Καραγιαννακίδης
Ο πολιτευτής της ΝΔ Φάνης Παπάς

 

 

Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης του G. A. Group κ. Γιώργος Αντίνου με τον γνωστό δικηγόρο και πολιτευτή της ΝΔ κ. Νίκο Καραγιαννακίδη.

Στη φωτογραφία η κ. Νίνα Λουλούδη, ιδιοκτήτρια του politik.gr με τον πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.