Ο πραγματικός λόγος που ο Αλ. Τσίπρας έφυγε από την πορεία

Ο πραγματικός λόγος που ο Αλ. Τσίπρας έφυγε από την πορεία

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ηγηθεί της διαδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου χθες σχολιάστηκε πάρα πολύ, όχι όμως περισσότερο από την απόφαση του να φύγει από την πορεία, που κατευθυνόταν προς την αμερικανική πρεσβεία, στο ύψος του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία”.

Λάβρα η ανακοίνωση της ΝΔ για το θέμα. Σε ανακοίνωση της χαρακτήρισε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως “τουρίστα” και ότι ο λόγος που έφυγε από την πορεία ήταν για να “πάει για απογευματινό τσάι”.

Καυστική και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο της Ν.Δ. «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο» αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Τελικά τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα από τη χθεσινή διαδήλωση αποκάλυψε η εκπομπή μεσημεριανό magazino του Flash 99,4.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας υπέφερε εξαιτίας μίας θλάσης που έπαθε στο πόδι του σε αγώνα μπάσκετ, που πήρε μέρος. Πηγές από το περιβάλλον του κ. Τσίπρα ανέφεραν στον Flash ότι ήταν άθλος και μόνο που έφτασε μέχρι το Σύνταγμα.