Ομάδες εργασίας συστήνει η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη»

polixronithessaloniki.jpg
Ο συντονιστής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Νίκος Νυφούδης προχώρησε στον ορισμό των υπευθύνων στις ομάδες εργασίας παρακολούθησης του δημοτικού έργου.

«Η ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη είναι ζωντανή και ενεργή. Προχωρήσαμε στην σύσταση των ομάδων εργασίας όπως αποφασίσαμε στην τελευταία συνεδρίαση της παράταξης. Στόχος μας είναι η εποικοδομητική αντιπολίτευση στη νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με προτάσεις και επιχειρήματα» αναφέρει αρχικά ο Νίκος Νυφούδης.

«Το σημερινό σκηνικό εντός δημοτικού συμβουλίου επιτάσσει την ενεργή μας συμμετοχή όλων όσων θέλουμε να προσφέρουμε για την πόλη. Στην ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη θα αποδείξουμε ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν σταματά την ημέρα των εκλογών και συνεχίζει μόνο για όσους έχουν εκλεγεί. Στο ψηφοδέλτιό μας είχαμε πολλά και αξιόλογα στελέχη που θα το αποδείξουν με την δουλειά τους μέσα από τις ομάδες εργασίας. Παράλληλα κάνουμε ένα ευρύτερο κάλεσμα σε ενεργούς πολίτες, υποψηφίους και μη,  που απογοητεύτηκαν από παρατάξεις που διαλύθηκαν στα εξ’ ων συνετέθη μετά τις εκλογές, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια» τονίζει ο συντονιστής της Δημοτικής Παράταξης.

Οι ομάδες εργασίας

Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: Υπεύθυνος ο Γιώργος Δημαρέλος

Οικονομικών:  Υπεύθυνος ο Μιχάλης Μήττας

Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Υπεύθυνος ο Νίκος Πιστοφίδης

Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας: Υπεύθυνος ο Όθωνας Παπαδόπουλος

Μεταναστευτικού: Υπεύθυνος ο Νασέρ Ραμαντάνης

Παιδείας: Υπεύθυνος ο Κώστας Ανθόπουλος

Πολιτισμού: Υπεύθυνος ο Μιχάλης Τσιτώτας

Κοινωνικής Πολιτικής: Υπεύθυνη η Μαρία Τσιουτάνη

Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων: Υπεύθυνος ο Παύλος Σιλβιστόπουλος

Αθλητισμού: Υπεύθυνος ο Περίανδρος Πετρόπουλος

Στην ομάδα εργασίας για τα Τεχνικά Έργα υπεύθυνοι θα είναι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Βούγιας και ο Ανδρέας Κουράκης.

Στην ομάδα εργασίας για την Καθαριότητα υπεύθυνος αναλαμβάνει ο συντονιστής της παράταξης Νίκος Νυφούδης.