Π. Σκουρολιάκος: “Η κ. Μενδώνη έχει εμμονές”

Σκουρολιάκος: Πρόθεση μας είναι να εξαντλήσουμε την τετραετία
INTIME

«Με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας το Μετρό Θεσσαλονίκης ξαναγίνεται ανέκδοτο» δήλωσε ο βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος μιλώντας στον Flash 99,4.

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πύρα και στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Η κ. Μενδώνη έχει κάποιες εμμονές. Θέλει εκ των υστέρων να αυτοδικαιωθεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλολιάκος και πρόσθεσε: «Ζούμε ξανά το μεγαλείο, την επιστροφή εμμονικά του δολοφόνου στον τόπο του εγκλήματος με τα αρχαιά στο Μετρό της Θεσσαλονίκης. Αν και κατάφερε ο Σύριζα να έχουμε και αρχαία και Μετρό, θέλει να τα διαλύσει να τα μεταφέρει και να μας αποδείξει ότι τότε είχε δίκιο.Είναι αυτή που κάλυψε τον κ. Μητσοτάκη στη γκάφα του για τα αρχαία».

«Η κ. Μενδώνη, η οποία είναι πάρα πολύ παλιά στο υπουργείο πολιτισμού εφαρμόζει μία πολιτική που είναι της κυβέρνησης, το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία ως γενική γραμματέας σε 5 διαφορετικούς υπουργούς πολιτισμού» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα έκανε λόγο και για επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης στο Μάτι λέγοντας «Ήρθε η ΝΔ και σε ένα μεγάλο επικοινωνιακό σόου μάθαμε πως άδειασε το οικόπεδο από τα υλικά. Ξέρετε ότι ήταν η 4 φορά που άδειασε; Γνωρίζετε ότι τις 3 προηγούμενες φορές το είχε αδειάσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;»