ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε από τον πρωθυπουργό την απομάκρυνση Αυγενάκη»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το σκεπτικό της ΕΕΑ, που εστάλη δύο εβδομάδες μετά την εισήγηση της Επιτροπής για υποβιβασμό «Δικεφάλου» και Ξάνθης.
Επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του «Δικεφάλου» του Βορρά.

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσθέτει:

«Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος. Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο. Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Δείτε ακόμη: Δήλωση Αυγενάκη για ΕΕΑ και ΠΑΟΚ