ΠΑΟΚ: Σοκ με Κρέσπο, μπαίνει στο χειρουργείο!

ΠΑΟΚ: Σοκ με Κρέσπο, μπαίνει στο χειρουργείο!
Δεν έχουν τέλος οι δυσάρεστες ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Χοσέ Κρέσπο θα υποχρεωθεί να μπει στο χειρουργείο, μένοντας εκτός δράσης για αρκετό χρόνο ακόμη.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στην πατρίδα του, προκειμένου να εξεταστεί από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα. Τα «μαντάτα» δεν ήταν ευχάριστα για τον εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Κρέσπο, ο οποίος αποφασίστηκε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

«Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’ αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του. Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η είδηση έρχεται σε μία περίοδο που οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από μέτριες έως και κακές εμφανίσεις -αποκορύφωμα η ήττα από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ- ενώ ακολουθεί ένα πρόγραμμα «φωτιά» γι’ αυτούς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.