Πάτρα: Αυτοκίνητο «κρεμάστηκε» σε απόκρημνη πλαγιά

Πάτρα: Αυτοκίνητο «κρεμάστηκε» σε απόκρημνη πλαγιά
Αυτοκίνητο βρέθηκε να «κρέμεται» σε πλαγιά στην Πάτρα το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά τις στροφές από το Κάτω προς το Άνω Καστρίτσι. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός επιχείρησε να κάνει όπισθεν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου. Οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να σωθούν.
Η επέμβαση των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών χρειάστηκε για τον απεγκλωβισμό δυο νεαρών ατόμων από το αυτοκίνητό τους, το οποίο “κρεμάστηκε” σε απόκρημνο σημείο στο δρόμο που οδηγεί στο Άνω Καστρίτσι Πατρών.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και σταθεροποίησαν το όχημα, δένοντάς το με ιμάντες και κατάφεραν να βγάλουν από αυτό οδηγό και συνοδηγό, που παρέμεναν μέσα σε αυτό υπό το φόβο πως οποιαδήποτε κίνηση τους για να βγουν, ίσως να ήταν μοιραία.

Το ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά τις στροφές από το Κάτω προς το Άνω Καστρίτσι, συνέβη όταν ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να κάνει όπισθεν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να “κρεμαστεί” στην πλαγιά.

Οι δυο νεαροί είναι καλά στην υγειά τους. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής συμμετείχαν δέκα άνδρες με τρία οχήματα.