Σκόκο: «Αισθάνθηκα και πάλι σημαντικός»

Σκόκο: «Αισθάνθηκα και πάλι σημαντικός»

Ο Νάτσο Σκόκο που αγαπήθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ στα χρόνια του (2008-2011) στην Ελλάδα (89 συμμετοχές και 27 γκολ), παραδέχεται ότι αισθάνθηκε ξανά σημαντικός παίκτης με την εμφάνιση (γκολ και ασίστ) βοηθώντας την Ρίβερ Πλέιτ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αργεντινής (3-0 την Κόρντοβα). 
 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Clarin της πατρίδας του, ο 34χρονος -με γκρίζα πλέον μαλλιά- Σκόκο, αλλά με άθικτη την ποιότητά του -όπως παρατηρεί το δημοσίευμα-, αποκάλυψε πως δεν ξέρει εάν θα συνεχίσει με τους «εκατομμυριούχους» μετά τον Ιούνιο, οπότε λήγει το συμβόλαιό του.
 «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καιρός για να σκεφτώ το μέλλον μου. Θέλω να απολαύσω τις διακοπές και να ξεκουραστώ σωματικά και διανοητικά. Κάποιες συνομιλίες άρχισαν για την ανανέωση, αλλά θα υπάρξει χρόνος για σκέψεις. Η αγάπη των φιλάθλων είναι κάτι που πάντα νιώθω. Και τους ευχαριστώ γιατί από τη στιγμή που έφτασα στην Ρίβερ Πλέιτ, με αντιμετώπιζαν σαν να ήμουν ένας δικός τους παίκτης. Τους είμαι ευγνώμων και προσπαθώ να τους επιστρέφω πίσω εκείνη την αγάπη μέσα στο γήπεδο», είπε ο Αργεντινός.
 

©Πηγή: amna.gr