Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος που κάπνιζε κατά τη διάρκεια πτήσης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος που κάπνιζε κατά τη διάρκεια πτήσης
Τσιγάρο φέρεται να άναψε 32χρονος άνδρας, κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης της Ryanair, από Μπάντεν-Μπάντεν προς Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός απέδωσε την ενέργειά του στο άγχος που τον κατέλαβε την ώρα της πτήσης.
Κατά τη διάρκεια πτήσης φέρεται να κάπνιζε ένας 32χρονος, το οποίο εκτελούσε πτήση προς τη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη. Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο νεαρός επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αεροπορικού κώδικα. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που το αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Μπάντεν-Μπάντεν της Καρλσρούης, νοτιοδυτικά της Γερμανίας, προς τη Θεσσαλονίκη, όπου προσγειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα.

Ο ελληνικής καταγωγής, αλλά Γερμανός υπήκοος, επιβάτης της πτήσης φέρεται να άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα του αεροσκάφους, κάτι που αντιλήφθηκε μια αεροσυνοδός.

Η ίδια φέρεται να ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη, ενώ για το συμβάν έλαβε γνώση και ο Πύργος Ελέγχου του αερολιμένα «Μακεδονία» μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο άντρας ομολόγησε την ενέργειά του και την απέδωσε στο άγχος κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η ποινή που προβλέπεται για την συγκεκριμένη παράβαση είναι είτε φυλάκιση έως έξι μήνες είτε χρηματική ποινή.