Το «αντίο» της Φώφης Γεννηματά στον Φίλιππο Πετσάλνικο

Το «αντίο» της Φώφης Γεννηματά στον Φίλιππο Πετσάλνικο
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ
Το δικό της «αντίο» στον Φίλιππο Πετσάλνικο έστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με σχετική δήλωσή της.

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Φίλιππο Πετσάλνικο, έναν δικό μας άνθρωπο, από τα σπλάχνα της παράταξης, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή», ανέφερε το κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΚΙΝΑΛ και «μοιράστηκε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Φώφη Γεννηματά.

«Ήταν μπροστά σε όλους τους αγώνες του ΠΑΣΟΚ, υπηρέτησε τον τόπο ως βουλευτής, υπουργός και πρόεδρος της Βουλής. Η προσφορά του υπήρξε διαρκής στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καστοριά που τον τίμησε με τόση εμπιστοσύνη. Στην παιδεία και τον πολιτισμό που υπηρέτησε με αφοσίωση. Στη Δικαιοσύνη και στη Δημόσια τάξη που υπερασπίστηκε το κράτος δικαίου και την ασφάλεια των πολιτών. Στον Απόδημο Ελληνισμό. Στο κορυφαίο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής», ανέφερε στη συνέχεια και κατέληξε ως εξής:

«Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό για τον ακέραιο χαρακτήρα του και το δημοκρατικό του φρόνημα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι, Φίλιππε».

Δείτε ακόμη: Πώς αποχαιρέτησε ο Γ. Παπανδρέου τον Φίλιππο Πετσάλνικο (pic)