Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Τον Απρίλιο θα διεξαχθεί το Επιχειρηματικό Φόρουμ του Σαράγεβο

Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Τον Απρίλιο θα διεξαχθεί το Επιχειρηματικό Φόρουμ του Σαράγεβο

Τις ευκαιρίες για επενδύσεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα εξετάσουν οι συμμετέχοντες στις εργασίες του Επιχειρηματικού Φόρουμ του Σαράγεβο (SBF), οι οποίες θα διεξαχθούν το διάστημα από 20 έως 22 Απριλίου 2020, στην πρωτεύουσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, πρόκειται για την 11η διοργάνωση του επιχειρηματικού φόρουμ, που συγκεντρώνει κυβερνητικούς αξιωματούχους και εκπροσώπους επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.
Το πρώτο SBF πραγματοποιήθηκε το 2010, με στόχο τη σύνδεση των θεσμών των χωρών της περιοχής με τους ιδιώτες επενδυτές και επιχειρηματίες που επιθυμούσαν ή είχαν ήδη δραστηριοποιηθεί στις χώρες της περιοχής (Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Κροατία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Σερβία και Σλοβενία).
Το SBF -τονίζεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης- αποτελεί μια πλατφόρμα για τη δικτύωση επιχειρήσεων και τη διερεύνηση των επενδυτικών και επιχειρηματικών ευκαιριών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με μοναδικό στόχο την ενθάρρυνση της οικονομικής ανάπτυξης των χωρών της περιοχής.
 

©Πηγή: amna.gr