Ζουράρις: «Υπερπρωθυπουργός ο Μαρινάκης» (vd)

Ζουράρις: «Υπερπρωθυπουργός ο Μαρινάκης» (vd)
INTIME
Για υπόθεση που «στήνει ο υπερπρωθυπουργός Μαρινάκης» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, σχολιάζοντας την υπόθεση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης και την εισήγηση τιμωρίας των δύο ομάδων από την ΕΕΑ.

Ο πρώην υφυπουργός βρέθηκε στη συνάντηση βουλευτών της Θεσσαλονίκης με τον ΑΣ ΠΑΟΚ και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Για εμάς τους Κωνσταντινουπολίτες είναι μία ύβρις, γιατί ο ο υπέρπρωθυπουργός Μαρινάκης να στήνει με τον υφιστάμενο πρωθυπουργό του, Μητσοτάκη, και… κάποιον Αυγενάκη την υπόθεση, δηλαδή να ξανακλέψει το πρωτάθλημα και το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, να ξανακλέψει από τον αγωνιστή ΠΑΟΚ αυτά τα οποία είναι δικά του», δήλωσε αρχικά ο κ. Ζουράρις και πρόσθεσε:

«Εμείς θα αγωνιστούμε για να λήξει αυτή η παρακμή, γιατί δεν είναι δυνατόν ο υπερπρωθυπουργός και μάλιστα πριν από μήνες να τολμά να λέει ότι “σύντομα θα πέσει η χούντα του ΣΥΡΙΖΑ”. Είναι δυνατόν να είσαι μορφωμένος άνθρωπος, δισεκατομμυριούχος, να ξέρεις γράμματα υποτίθεται και να έχεις τέτοια απίστευτη κτηνωδία να λες μία νόμιμη κυβέρνηση της αριστεράς “χούντα”; Αυτός ο άνθρωπος πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσει, γιατί λειτουργεί εις βάρος της Ελλάδας και της δικαιοσύνης καθώς καθυστερεί τις δίκες του. Είναι ολοφάνερο ότι πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τη σημερινή κυβέρνηση με τον Μαρινάκη».

Δείτε σε video όσα είπε ο Κ. Ζουράρις:

Δείτε ακόμη: Επίθεση πρώην βουλευτή της ΝΔ σε Ιβάν Σαββίδη (pic)